Project

Wild Lands Dierentuin Emmen

Uni-Advies is via Jora-Vision betrokken geweest bij de thematisering van de nieuwe dierentuin te Emmen, "Wildlands adventure zoo" wat nu een themapark is.

De thema’s zijn uit verschillende klimaatzones, compleet met rotsen, bomen, waterpartijen en hier en daar overwoekerde bouwwerken. De leefruimtes zien er heel natuurlijk uit en zijn zoveel mogelijk met milieuvriendelijk, natuurlijke en duurzame materialen gemaakt. Hiervoor is gekozen omdat het park CO-neutraal moet zijn.

Uni-Advies had als opdracht te adviseren en uit te zoeken met welke materialen er moest worden gewerkt op gebouwen en afwerkingen.

In samenwerking met leveranciers zijn deze materialen ontwikkeld en zijn o.a. gebruikt voor de afwerking van de rotspartijen, lemen hutten, de prachtige boom in de vlindertuin, de waterlopen enz. Verder begeleidde en controleerden wij de uitvoering van de werkzaamheden, het stukadoorsbedrijf die de uitvoering hiervan had zei terecht “dit is iets heel anders dan normaal stukadoorwerk” het resultaat mag er zijn.

Vanaf de bouwput tot einde bouw hebben wij het park zien groeien tot een prachtig project. We zijn dan ook trots dat Uni-Advies hier letterlijk een steentje aan bij heeft mogen dragen.

Stel uw vraag en wij helpen u graag bij de juiste keuze in onze dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact