• 1
Het Gevel-Garantieplan Het Gevel-Garantieplan

Het Gevel Garantieplan®

Kwaliteit verzekerd

Het Gevel Garantieplan geeft afnemers van gepleisterde of steenstrips gevel afwerkingen de zekerheid dat garantiebepalingen werkelijk iets voorstellen en dat eventuele schadeclaims zijn te verzilveren.

Iedere onderneming in de afbouw wil natuurlijk klanten garanderen dat de geleverde producten van uitstekende kwaliteit zijn, aan de andere kant willen afnemers en eindgebruikers zeker zijn dat zij "risicoloos kopen".

Het grote verschil tussen garantie en verzekerde garantie

Garantie wil zoveel zeggen als de toezegging dat geleverde producten bepaalde kwaliteiten of eigenschappen bezitten. Als die voortijdig verdwijnt, stelt de leverancier of applicatiebedrijf daar iets tegenover. Dat is of vervanging of reparatie of een combinatie hiervan.

Bij een verzekerde garantie gelden dezelfde uitgangspunten, maar dekt men de financi├źle gevolgen van aansprakelijkheid af met een verzekering. Dit geeft een gedupeerde de zekerheid dat hij schadeloos gesteld wordt, ongeacht of de leverancier of applicatiebedrijf nog bestaat dan wel financieel draagkrachtig genoeg is. Zelfs het advies is verzekerd. Als bedrijf alleen is het moeilijk of zelfs onmogelijk zelfstandig een dergelijke verzekering af te sluiten. Uni-Advies is voor het Gevel garantieplan geaccrediteerd voor bouwbegeleiding en controles

Het Gevel-Garantieplan Het Gevel-Garantieplan

Vraag naar de mogelijkheden en wij helpen u graag bij de keuze in de juiste materialen.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Contact